Парализиран татко и ветил на својата ќерка пред 17 години. На денот на нејзината венчавка тој го направи ова…

Ова е приказната за Бретања. Бретања не е како повеќето девојки. Кога имала 12 години, доживеала страшна сообраќајна несреќа. Го изгубила малото братче, а татко и останал парализиран.

Нивната омилена работа беше танцувањето, страст што сурово му беше одземена на нејзиниот татко.

Нејзиниот татко бил во депресија бидејќи знаел дека никогаш нема да може да танцува со својата ќерка на денот на нејзината венчавка. Поминаа годините и дојде денот кога неговата ќерка се вери.

Таа сакаше првиот танц на нејзината свадба да биде со тато. Тој направи се што беше во негова моќ да ја исполни нејзината желба. Погледнете што се случи…

Leave a Reply

Your email address will not be published.