Парот посвоил три деца од соседот кој не бил добро, а потоа следело вистинско изненадување

Сосетката на умирање им ги предала децата на парот, а тие веднаш прифатиле. Парот, кој веќе имал пет деца, посвоил три деца од сосед кој умира. Љубезноста на овие луѓе е за восхит. Одри, самохрана мајка на три деца, мораше да оди во болница за да направи некои тестови. Таа ја прашала својата сосетка Тиша – мајка на пет деца – дали нејзините три деца можат да преноќат во куќата на Тиша.

Тиша и нејзиниот сопруг се договорија да ги задржат децата преку ноќ, дури и ако нивниот дом веќе беше доволно тесен. Пристигнаа резултатите од тестот на Одри. Дијагностициран и е рак на хранопроводот и абдоминалниот стадиум II. Знаејќи дека времето и истекува, Одри очајно сакаше да се грижи за своите деца. Иако и тие не биле блиски пријатели, таа ја искористила приликата да побара од Тиша да биде законски старател на нејзините деца.

Соседите си ги отворија срцата и домот за три деца
Повторно, неверојатно, Тиша и Кевин се согласија. Родителите на пет деца ги отворија своите срца и домови да ги воспитуваат и да се грижат за децата на Одри и да им помогнат да се справат со неизбежното заминување на нивната мајка.

Набргу потоа, Одри починала. Кој би помислил дека малку познатото минато на Тиша ќе ја подготви да преземе таква огромна одговорност… Погледнете го видеото подолу за да видите неверојатно изненадување за Тиша и нејзиното ново десетчлено семејство од страна на екипата на ТВ Фокс.