Парот посвоил 4 деца, а потоа дознале дека сопругата е бремена. Ултразвукот ги остави во неверување!

Парот во Пенсилванија сакаше едно: да има многу деца. Многу заљубени парови ја споделуваат оваа желба, но за некои таа е поврзана со големи тешкотии и проблеми. Не е лесно за сите парови да имаат деца. Повеќе луѓе отколку што мислите се обидуваат со години, а на некои таа желба никогаш не им се остварува.

Сепак, оваа двојка имаше повеќе среќа. Тие почнаа да посвојуваат во 2017 година за да ја исполнат својата желба да имаат семејство. Но, тие исто така знаеја дека во одреден момент сакаат да имаат биолошки деца и сакаат големо семејство со многу деца што ќе можат да го сакаат и да го ценат. Она што парот не го очекуваше е дека ќе имаат четири.

Секогаш сакајќи големо семејство, Јангс посвоиле четири прекрасни деца, пред Максин повторно да забремени. Бременоста на Максин беше изненадување за сите, бидејќи тие за кратко време го удвоија семејството. Тие го имаат Хенри, нивниот 23-месечен биолошки син, 3-годишниот Елиот, 4-годишниот Конор, 5-годишниот Паркер и 8-годишниот Ејден – а во јули 2020 година семејството доби четири нови членови, па сега имаат вкупно девет деца!

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели: