ПАРОТ СО МЕСЕЦИ ЈА КРИЕШЕ БРЕМЕНОСТА, А ПОТОА СО ДЕТЕТО СЕ ПОЈАВИЈА НА ВРАТАТА ОД СЕМЕЈСТВОТО И ЈА СНИМИЈА НИВНАТА РЕАКЦИЈА (ВИДЕО)

Двојката со месеци ја криеше бременоста. Нивните семејства немале поим за бременоста па се појавиле на врата и ги снимиле нивните реакции. Бен и неговата сопруга поминаа низ бременост и добија бебе без знаење на другите членови на нивното семејство – до моментот кога се појавија со нивното мало снопче среќа. Нивните семејства немаа поим за таа бременост, а особено не за раѓањето на детето.

На нивно изненадување, парот се појави на вратата за прв пат по 10 месеци и ги запозна со своето дете. Нивните реакции беа непроценливи. Гордиот татко ги снимил овие зборови како вовед во снимката: „Ова е Ајви. Нашите семејства и пријатели не знаат дека постои затоа што не сме ги виделе цели 10 месеци. Затоа сега ќе ги изненадиме“. И какво изненадување беше тоа. Колку прекрасно семејно обединување. Нивните реакции се навистина драгоцени.

Одејќи кон влезната врата, младенците биле подготвени за вистинска прослава – барем се надевале на тоа. Всушност, тие немале поим како нивното семејство ќе реагира на фактот дека оваа многу важна информација од нив ја криеле цели 10 месеци. Со оглед на тоа што ги запознале со убава девојка, се надевале дека тоа ќе биде весела средба, па донеле и камера за да снима се. Од едногодишната тајна беа одвоени само два месеци, но конечно можеа да ја откријат.

Погледнете како членовите на семејството дознале за оваа возбудлива тајна кога наеднаш ја пронашле нашата пред нивните новородени внук, внука и братучетка. Кадарот е навистина прекрасен. Овој момент снимен на камера е неспоредлив со кој било друг.

Погледнете и сами како е примен овој благослов во семејството.