Патувала 14 саати за да го изненади своето момче – Поради тоа што го затекнала сите ја советуваат да го остави (ВИДЕО)

Американката Лорин Мапусуа е под притисок на корисниците на социјалните мрежи, кои масовно ја убедуваат да го остави своето момче. Имено, Лорин на TikTok покажа дека поминала повеќе од 9.000 километри и 14 часа летови за да го изненади и бакне, но и дека мрази да станува од кревет, дури и за да ја прегрне.

Очекувано, многумина од ова заклучија дека тој воопшто не се радувал што ја гледа, а некои мислеле дека сигурно имал друга веќе некое време. Ова беше болно да се гледа. Еј, и маж ми ти кажува дека треба да го оставиш. Девојко, мојот сопруг над 20 години изгледа посреќен откако ќе се вратам од самопослуга – еден од коментарите.

Ова беа само дел од пораките кои Лорин ги доби под спотот, но сепак заедно со плочата ја прикачи песната на Ели Гулдинг „Still Falling For You“.

Инаку, нејзината најдобра другарка од детството дошла во Шведска со Лорин (тој снимал сè), а кога го виделе многу тиктокери и рекле дека тој е маж кој навистина и треба.

@laurynmapusua He was definitely surprised and confused 😂❤️❤️ #greenscreenvideo #longdistancerelationship #love #fyp #viral ♬ Still Falling For You – From "Bridget Jones's Baby" – Ellie Goulding