Патувала 14 часа за да го изненади своето момче: Поради тоа што го нашла, ја замолуваат да го остави (ВИДЕО)

Американката Лорин Мапусуа е под притисок од корисниците на социјалните мрежи, кои масовно ја убедуваат да го остави своето момче. Имено, Лорин на TikTok покажа дека поминала повеќе од 9.000 километри и 14 часа летови за да го изненади и бакне, но него го мрзи да стани од креветот

Очекувано, многумина заклучија дека воопшто не му е мило што ја гледа, а некои дури помислија дека сигурно има некого веќе некое време.

Ова беше болно да се гледа. Еј, и мојот сопруг вели да го оставиш. Девојко, мојот сопруг, со кој сум во врска повеќе од 20 години, изгледа посреќно откако ќе се вратам од продавница – е еден од коментарите.

Ова беа само дел од пораките кои ја поздравија Лорин под видеото, но таа сепак со плочата ја објави песната на Ели Гулдинг „Still Falling For You“.

Инаку, нејзиниот најдобар другар од детството пристигнал во Шведска со Лорин (тој снимал сè), а кога го виделе многу тикери и кажале дека тој е човекот кој навистина и треба.

@laurynmapusua He was definitely surprised and confused 😂❤️❤️ #greenscreenvideo #longdistancerelationship #love #fyp #viral ♬ Still Falling For You – From "Bridget Jones's Baby" – Ellie Goulding