Петгодишно дете покажа знаење од географија кое го воодушеви светот!

Петгодишното момче покажа неверојатно познавање на географијата Имено, Нејт Селцер и беше гостин на водителката Елен Деџенерис, која одвреме-навреме носи талентирани деца на својата програма.

Нејт е одличен познавач на географијата. Тој знае да нацрта карта на светот, да ги препознае сите земји, ги знае сите знамиња и ги разбира климатските промени.

За да докаже колку е добар, тој одговараше на прашања од географијата што му ги поставуваше Елен. Погледнете како тој одговори на прашањата: