Пешакот покажа среден прст додека го минуваше коловозот и доби шлаканица која не ја очекуваше

Таа покажа среден прст кон возачите и не го забележа камионот. Пешак кој минувал пат без пешачки премин преку пет сообраќајни ленти решил да им покаже среден прст на возачите кои морале силно да сопираат бидејќи одлучила дека за неа не важат сообраќајните правила.

Но, кармата брзо стигна до нејзиниот експрес додека таа погледна зад неа, во насоката во која покажуваше среден прст и продолжи да оди.

Поради тоа не забележала дека се наоѓа на прометниот пат, па го втурнала лицето во камионот кој во тој момент минувал покрај неа и на тој начин добила „шамар“ кој добро ја разбудил.

Видеото од Вермонт (САД) кое можеше да заврши трагично е прикажано во продолжение, па погледнете зошто е најдобро да си ја гледате работата во сообраќај, особено кога има густ сообраќај и секоја секунда значи живот.