Пилотот дознал дека неговиот поранешен учител ќе патува со авионот со кој управувал – изненадување кое ги расплака сите патници

Пилотот дознал дека неговиот поранешен учител ќе патува со авионот со кој управувал – изненадување кое ги расплака сите патници

Пилот на Туркиш Ерлајнс дознал дека неговиот поранешен учител ќе патува со авионот со кој управувал, па на својoт учител му подготвил изненадување.

Погледнете го видеото во продолжение