Платила друга жена да направи нешто за нејзиниот сопруг – Не била свесна што ќе се случи

Еден пар е заедно 12 години и имаат три деца на возраст од седум, пет и три години. Нивниот сексуален живот има неколку проблеми од раѓањето на нивното бебе, но таа не мислеше дека нејзиниот сопруг е толку вознемирен поради тоа што најде љубовница. Ниту Денот на вљубените не го поминавме заедно бидејќи тој се уште беше во канцеларија. Беше малку сомнителен. Но, кога поминав низ неговата историја на пребарување, немаше ништо сомнително.

Ако ништо друго, се чувствував лошо. Наскоро ми е роденден и видов дека минатата недела купи нараквица Тифани – продолжи таа. Моето олеснување траеше кратко кога жената што ја ангажирав да го заведе мојот сопруг ми кажа дека не се интересира за неа. Имено, таа ми откри дека има многу помлада љубовница – напишала една жена за The Sun.

Но, нејзината сестра не била убедена и ја убедила да плати друга жена за да го заведе нејзиниот сопруг. Таа се согласи и тоа беше најлошата грешка во нејзиниот живот. Иако не паднал во нивната замка, откриле дека има помлада љубовница со која редовно се среќава.

Не можете да заборавите што сте дознале. Колку и да е болно неговото неверство, морате да се соочите со реалноста ако сакате вашата врска да има какви било шанси за опстанок. Многу парови успеваат да се вратат посилни по аферата. Храброста треба да се справи со она што тргнало наопаку и што треба да се промени. Сè додека двајцата сте подготвени да се обидете и тој искрено може да ви покаже колку му е жал, ќе можете да продолжите напред. Направете го првиот чекор за да му кажете што знаете – одговорила Дејдре.