Пловела со пријателка на море, но погледнете на десната страна на даската за сурфање!

Ако одите да пливате на брегот на океанот, тогаш секогаш постои опасност да наидете на ајкули и други опасни морски животни.

Овие две девојки имале такво искуство. Тие пловеа во близина на брегот на нивните даски за сурфање, а потоа следеше животниот шок.

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели: