Плови по езерото со својот брод. Кога го виде ОВА во водата, не можеше да им поверува на своите очи!

Том сакаше да патува со брод со своето семејство до езерото. Тие пловеа до езерото со нивниот брод од 18 метри. По некое време видоа дека нешто плови во водата.

Не можеа да им поверуваат на очите што има во водата. Вакво нешто не се гледа секој ден.

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели: