ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ВИДЕОТО: Почна од нула! Го изградил својот дом од соништата за 6 недели!

Кога ќе помислите на вашиот дом од соништата, повеќето ќе речат дека се работи за огромен имот, со базен и луксузен мебел, објави порталот „Магазин.ба“.

Но, на Стив Арин му требаше многу помалку за да го оствари својот сон. За само 9.000 долари (7.000 евра) направил вистински мал рај за одмор.

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели: