Погледнете го човекот кој се качува на масата. Звучи глупаво, но е многу забавно

Слика од екранот: YouTube

Качувањето на масата е нешто што секој го има направено барем еднаш. Најмногу како деца.

Но, постои тим што го направи спорт. „Качување на маса“ е доста популарно, можеби затоа што треба да имате само – маса. Плус, тоа е ужасно тешко, иако можеби не изгледа така.

Во секој случај, не го пробувајте ова дома бидејќи нема да успеете. Но, задолжително погледнете го, забавно е.

Претпоставувам дека ова го прават планинарите во карантин од дома.