Погледнете како реагира ова бебе додека неговата мајка му пее

Малиот Леланд сака да ја слуша мајка си додека пее.

Кога ја испеала христијанската песна „Добар добар татко“, момчето не можело да ги запре солзите.

Колку прекрасно мало ангелче!