Погледнете како се бере пченка на модерен начин! Оваа машина е чудо!

Погледнете како се бере пченка на модерен начин!

Оваа машина е чудо!

Расчистуваат стотици хектари засеана пченка за еден ден и нејзината обработка е конечна!

Оваа машина е тотално футуристичка, а како функционира погледнете во видео прилогот:

Leave a Reply

Your email address will not be published.