Погледнете на каков начин овај човек си дал оставка од работа

Секој кој ја менува работата прво дава отказ, а потоа преминува во следната компанија. Најчесто оставките се формални и едноставни. Меѓутоа, еден човек по име Луис, неодамна поднел оставка од својата работа на можеби најуникатниот начин.

Тој ја напишал во форма на белешка, но малку поинаква од тоа што би претпоставиле.

Уникатната оставка на Луис е напишана на тоалет хартија.Тој напишал дека си оди на 25-ти, а покрај кусата порака додал и цртеж, за кој многумина сметаат дека е дрзок.

Штом Луис го објавил на Редит, луѓето почнале да реагираат. Многумина позитивно гледаат на тоа, а нејасно е како реагирал неговиот шеф.