Погледнете што снимило ова семејство, ќе ве остави без текст

Облаците на аркус се феномен што ретко може да го забележите. Затоа само малкумина го познаваат. Истото важи и за оваа жена која го снимила видеото во гратче во Џорџија, САД.

Пред нивната куќа се појави огромен ѕид од облаци. Следуваше жесток гром, а семејството буквално остана без зборови.

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели: