Погледнете ја реакцијата на кучето кога ќе сфати дека неговата омилена играчка оживеа!

Очигледно, дури ни кучињата не знаат како да реагираат кога ќе ги сретнат своите омилени познати личности.

Запознајте ја Јолена. Таа е симпатичен златен ретривер кој е голем обожавател на нејзината играчка за џвакање, Гамби. За Ноќта на вештерките, таа го запознала својот миленик, благодарение на нејзиниот сопственик Бен Мешес.

Во следното видео, Јолена си игра со својата кукла Гамби, кога Меш, облечена во костим на Гамби, влегува во собата.