Пожарникар ја запроси наставничката на прекрасен начин (ВИДЕО)

Кој е подобар начин да ја запросите вашата девојка (наставничка) кога сте пожарникар отколку за време на училишна вежба за пожар?

Тоа е всушност она што го направил пожарникар Џастин Дејерлинг од Гринтаун, Охајо.

Тој и неговите колеги пожарникари се појавиле пред училиштето и ја пронашле својата девојка.

И тогаш се случи ова: