Позајмил кофа од бездомниците, а тоа што се случи потоа ќе ви ги насолзи очите

Повеќето луѓе шетаат низ градот и поминуваат покрај бездомниците без да ги забележат.

Тројца германски студенти решиле да го променат тоа. Позајмиле кофа од бездомниците, а потоа се случило ова.

Погледнете го видеото во продолжение