Позајми кофа од бездомник, а она што се случи потоа ќе ви ги насолзи очите

Позајми кофа од бездомник, а она што се случи потоа ќе ви ги насолзи очите

Повеќето луѓе шетаат низ градот и поминуваат покрај бездомниците без да ги забележат.

Тројца германски студенти решија да го променат тоа.

Позајмиле кофа од бездомник, а потоа се случило ова.