Позирал со 18-те ДЕЦА И ЈА ПОКАЖА КУЌАТА ВО КОЈА ЖИВЕАТ: Сите се зачудија кога видоа што има во неа, луѓето не можеа да поверуваат (ВИДЕО)

Ова семејство мора да има долга редица пред бањата наутро. Иако животот со нив звучи тежок, сите заедно уживаат.

Гил и Кели Бејтс имаат едно од најголемите семејства во светот – 18 деца со кои не планираат да престанат. Импресивниот опсег се движи од 21-годишниот Зак до новороденчето Џадсон Вајат. Гордиот татко, 45-годишниот Гил, е сопственик на мал бизнис, а во бизнисот му помагаат неговите постари синови.

Бејтс никогаш не барале пари од државата и веруваат дека децата се благослов од Бога.

Секое дете помага во домашните работи, а брачната двојка Гил и Кели велат дека семејството функционира на христијанските вредности – соработка и трпение.

Не сакаат кога луѓето ги прашуваат кога ќе престанат да имаат деца.

Како изгледа нивната куќа погледнете во видеото: