Познат шминкер ја трансформира бабата во Ким Кардашијан: Нема да верувате како изгледа (ВИДЕО)

Марио Дедивановиќ, шминкерот на Ким Кардашијан, нашминка една баба и направи неверојатна трансформација. Таа изразила желба да изгледа како Кардашијан, а тој се обидел да и го оствари тоа Видеото кое го објавија и за кратко време стана вирално, а го погледнаа повеќе од два милиони луѓе. На самиот почеток на видеото можете да видите како бабата покажува кога сака да изгледа по шминкањето – токму на Ким Кардашијан.

Шминкерот мораше да даде се од себе за да успее во оваа намера, па беше неопходно бабата да стави вештачки леќи, но и перика. Беше неопходно и да се спротивстави на нејзиното деколте. Целиот процес на трансформација изгледа неверојатно, а шминкерот откри дека ова искуство е посебно за него.

Ја сакам оваа баба, таа е многу симпатична. Благодарна сум и што се согласи да ме трансформира во Ким Кардашијан, а таа беше воодушевена од резултатот – вели шминкерот. Погледнете ја оваа неверојатна трансформација во видеото: Видеото беше преплавено со позитивни коментари, а сите се согласија во едно – баба беше убава и без шминка.

На убава жена сè изгледа добро! Браво за шминкерот, браво за бабата – напиша една жена во коментар.

Убавината не познава граници. Бабата е згодна и без шминка – додаде друга