Покажа што чува во комплетот за прва помош и ги насмеа сите на социјалните мрежи

Фото: Инстаграм

Некој сподели фотографија од комплетот за прва помош на социјалните мрежи.

Потценување е да се каже дека тимот е воодушевен од содржината на кутијата.