Полицаецот го запрел мажот бидејќи немал седиште за бебето, а кога се свртел кон сопругата останал без зборови

Кажувањето на вашиот животен партнер дека сте бремени и очекувате дете е нешто многу посебно во вашите животи.

Во последно време жените вложуваат многу труд на своите сакани сопрузи да им приредат што поголемо изненадување.

Ник Рок сакала да му каже на својот сопруг дека ќе стане татко, но решила да му каже на необичен начин.

Ја контактирала локалната полициска станица и ги замолила да се сретнат со неа и заедно да го изненадат нејзиниот сопруг.

Еден ден додека возеле автомобил полицијата ги запрела.

Полицаецот се приближил до автомобилот и му рекол на сопругот на Ники дека го повлекол бидејќи немал бебешко седиште во автомобилот и дека не е безбедно да продолжи да вози така.

Сопругот на Ники рекол дека нема деца и дека не разбира зошто го запреле, а потоа и се обратил на сопругата и дознал за што се работи.