Полицаец запрел студент за брзо возење, но наместо да го казни направил нешто неочекувано

Полицаец запрел студент за брзо возење, но наместо да го казни направил нешто неочекувано

Полицаецот Мартин Фолчик запрел студент за брзо возење.

Но, наместо да го казни или да му напише казна за надминување на брзината, полицаецот направи нешто сосема неочекувано.
Погледнете го видеото: