Полицаец ја запрел жената бидејќи поминала на црвено светло, но кога видел што се случува на совозачкото седиште веднаш повикал помош

Овој сообраќаен полицаец рутински патролирал низ градот кога забележал еден џип како поминува на црвено. Веднаш ја запрел жената за да провери што всушност се случува.

Имал чудно чувство, а кога погледнал во совозачкото седиште сфатил што навистина се случува. Се испоставило дека синот на жената имал напад на астма и дека таа веднаш се упатила во болница за да му го спаси животот.

Полицаецот веднаш реагирал и го ставил момчето во автомобилот и го однел во болница…