Полицајците еднаш во животот доживуваат ваква спасувачка операција. Ова ќе ви ја врати вербата во луѓето! (ВИДЕО)

Кога полицајците одат на работа, никогаш не знаат што ги чека и како ќе им се одвива денот.

Добиваат разни повици за помош, а овој пат ги алармирала мајка патка!

Нејзините малечки завршиле во шахта, а таа направила се за да привлече внимание и да добие помош.

Погледнете како сето тоа заврши: