Половина од планетата плачеше поради ова видео што е снимено во Русија… Нема да ве остави рамнодушни

Понекогаш некои работи не оставаат без зборови. Некои снимки или фотографии не можат да не остават рамнодушни, нели?

Ова видео остави многумина без зборови. Исто така, се смета за доста емотивно. Стана многу популарен и го погледнаа над 7 милиони луѓе.

Видеото е снимено во Русија, каде што патна камера ги снимила овие сцени. Видеото прикажува компилација од овие сцени која ги трогна луѓето ширум светот. Ова е еден од показателите дека доброто во нас не згаснало. Колку и да мислите дека лошите ги надминуваат добрите, тоа не е така, имајте на ум.

Погледнете го ова видео: