Поради големата љубов кон работата во супермаркет, таа истетовирала количка

Кога толку многу ја сакаш работата во Асда, се шегуваш со тетоважата со количка, а потоа всушност ја правиш, рече Лиа.

Една жена ја подигна љубовта кон работата во супермаркет на сосема ново ниво кога направи тетоважа посветена на тоа. Лиа (Леа) објави видео од нејзината тетоважа на TikTok, што ги шокираше сите, пишува The Sun.

„Кога толку многу ја сакате својата работа во Asda што се шегувате со тетоважата на количка, а потоа всушност го правите тоа“. 19-годишната девојка се насмевна на снимката облечена во нејзината зелена униформа Asda и значка со име.

Таа потоа ја покажа својата нова тетоважа со количка на нејзиниот зглоб.

Нејзината љубов кон Асда мора да е длабока, дури напишала „те сакам засекогаш“ во натписот означувајќи ја продавницата. Иако тетоважата е мала, нејзината локација е тешко да се сокрие. Гледачите на видеото не можеа да веруваат во нејзината посветеност на улогата, а една рече: „Ќе зажалите за ова кога луѓето ќе ве земат здраво за готово“.