ПОРАКА КОЈА ГО ДОПРЕ СВЕТОТ: Еве зашто не треба да плачете кога сте тажни! (видео)

Шон Стефенсон (36) е Американски терапевт кој е роден со ретка болест поради која коските му се деформирани и има неуролошки оштетувања, помеѓу која неможе да зборува. Меѓутоа и покрај се, тој во светот е познат како мотивационен говорник.

Има голем број пријатели на социјалните мрежи, а само на Фејсбук неговите објави ги пратат повеќе од 430.000 луѓе.
Многу често на својот профил поставува инспиративни видеа кои на многу луѓе низ целиот свет им помогаат кога ќе се најдат во тешка ситуација.

Овој пат објави видео на кое објаснува што прави во тешките моменти, но и што советува да направите кога мислите дека нема излез. Видеото за три дена беше прегледано повеќе од 29 милиони пати.

Погледнете го видеото и вие, и за момент запрашајте се дали проблемот кој мометално ве мачи е навистина нерешлив: