Посвоиле новороденче: Кога таткото ја видел вистинската мајка, не можел да им верува на очите

Кога Волт имал 10 години, тој го замислувал своето дете, поточно неговата идна ќерка. Можеше точно да ги види нејзините карактеристики, па дури и планираше да ја именува Клои. Во исто време, тој запознал девојка по име Ени во неговото соседство. Набрзо станаа добри пријатели. Како што растеле, со текот на времето се зближувале и се заљубувале.

Кога биле доволно возрасни размислувале за брак и создавање семејство. Четири години се бореле со неплодност, но не изгубиле надеж. Тие се молеа на Бога да имаат дете. Сепак, сите обиди беа неуспешни. На крајот на краиштата, тие решија да посвојат.

Еден ден Ени добила пошта од агенциите за посвојување дека им е достапно мало девојче. Нејзината мајка штотуку ја родила и ја посвоила. Волт и Ени сè уште не беа свесни. Дали животот конечно ги донесе кај нивната Клои за која сонуваа сите овие години? Можеби Клои не требаше да биде „нивно“ бебе, туку ова.

Сето тоа било возбудливо и радосно додека не го посетиле домот на мајката која го родила девојчето и не откриле нешто неверојатно. Погледнете го видеото и уживајте во остатокот од приказната: