После 10 прекрасни синови, родителите конечно добија девојче

По неколку месеци, за време на прегледот, лекарот им кажал дека чекаат девојче – родителите не можеле да поверуваат. После десет сина, родителите добиле вест која пријатно ги изненадила – докторот им рекол дека конечно ќе добијат девојче. Лексис Брет не е неискусна мајка. Таа порасна како единствено дете. Растејќи, таа не знаеше дали сака да има големо семејство.

Таа се омажи за Дејвид Брет на 22 години и забремени со нивното прво дете. По раѓањето на нејзиниот прв син Кембел не размислувала дали ќе има уште деца. Само неколку месеци подоцна, Алексис откри дека е повторно бремена. Таа, исто така, родила уште еден син, Харисон. Во следните 16 години, таа ги родила и Кори, Лахлан, Броди, Бран, Хантер, Мек, Бејк и Ротагаид. Десет деца, сите синови. Во 2018 година, на Бадник, Алексис сфатила дека е повторно бремена. Мислела дека ги чека друго момче.

По неколку месеци, за време на прегледот, лекарот им кажал дека чекаат девојче – родителите не можеле да поверуваат. Тешко им беше да се навикнат на тој факт по раѓањето на 10 момчиња. Набрзо се навикнаа и започнаа сосема ново поглавје во нивните животи.

Првпат купуваа женска облека, иако таа им беше сосема туѓа. Во август 2019 година, Алексис ја роди малата Камерон, која стана првата ќерка на семејството Брет. Исто така, раѓањето на ќерката имаше видлив и позитивен ефект врз целото семејство. Дејвид рече дека момчињата почнале да се однесуваат многу поучтиво откако добиле сестра.

Алексис сега има 11 деца и рече дека ќе застане тука (иако го кажа истото по нејзиниот 10-ти син). Но, овој пат таа инсистира дека нејзините труднички денови се сега во минатото. Можеби само го чекаше тоа мало девојче?

Сега домаќинството Брет е навистина преполно иако семејството има навистина голема куќа со пет спални соби, но има и 11 деца. Сепак, ситуацијата наскоро треба да се подобри бидејќи постарите синови ќе одат на факултет во следните неколку години.