Поставиле камера во болничката соба и го снимиле болничарот како му прави нешто неверојатно на постар пациент

Кога сме во болница гледаме како медицинскиот персонал се однесува со пациентите. Некои се многу убави, а некои се дрски. Секој пациент заслужува да биде третиран убаво, особено постарите на кои им треба уште поголемо внимание.

За среќа, се уште има добри луѓе.

Џаред Аксен е болничар кој посебно се грижи за своите пациенти. Тој сака да им го разубави времето во болница и да ги расположи.

Еве како тоа функционира!