Поставиле камера во болничка соба и снимиле болничар како му прави нешто неверојатно на постар пациент! (ВИДЕО)

Кога сме во болница, често гледаме како лекарите и другиот персонал ги третираат пациентите. Некои се многу фини, а некои се дрски.

Тоа е многу лошо.

Секој пациент треба да се третира убаво, особено постарите на кои им треба уште поголемо внимание. Сепак, за среќа се уште има добри луѓе.

Џаред Аксен е лекар кој се грижи за своите пациенти на посебен начин.

Тој сака да им го разубави времето во болница и да ги расположи.

Дури и им пее, погледнете го ова видео и уверете се: