Постариот брат кивна, а реакцијата на бебето слатко ќе ве насмее

Постариот брат кивна, а реакцијата на бебето беше неодолива. Родителите гласно се смееја, барајќи од Лендон повторно да кивне за повторно да ја слушнат преслатката смеа на бебето. Лендон (2) и седуммесечниот Лео се браќа и најдобри пријатели кои уживаат додека растат заедно.

Родителите со гордост и многу љубов ги галат и гледаат, а често и ги снимаат заедничките моменти. Така тие ја вклучиле камерата и ги снимиле своите синови како возат мини кочија кога постариот Лендон кива, што премногу слатко го насмеа помладиот Лео.

А родителите гласно се смееја, барајќи од Лендон повторно да кивне за повторно да ја слушне преслатката смеа на бебето. Тогаш постариот брат почнал малку да се превива за да го насмее помалиот, му пришол, а Лео нежно го фатил за образите.

Братската љубов е бесконечна и неизмерна!