Почнал да го гали плишаното куче и ја снимил љубоморната реакција на својот миленик

Човекот почнал да го гали плишаното куче за да ја долови љубоморната реакција на неговиот прекрасен златен ретривер Бејли.

Однесувањето на кучето го насмеа интернетот и го разнежни.

Дали кучето може да издржи ваква тортура? Погледнете како реагираше Бејли ретриверот.