Поштарот го забележал девојчето, а тато го снимил она што следувало

Поштарот ја забележал девојката и застанал, а моментите што следеле го поттикнале тато да ја сними нивната интеракција.

Тешко е да се забавувате кога сте дома секој ден. Еден татко, Дејвид, сподели како неговата ќерка го поминува времето кога и е досадно. Ја снимал во една од нејзините омилени активности, што многумина ги израдувало.

На видеото гледаме девојка која чека пред вратата. Таа го чека Иан, поштар кој ги посетува еднаш дневно. Сите го сакаат Иан затоа што е постојано насмеан, а од видеото можеме да видиме дека не се работи за лажна насмевка.

Секој ден, кога им остава пошта, Иан застанува за момент за да танцува со девојката. Танцот не трае долго, но тоа е сè што и треба за да ги помине мрачните денови дома за време на пандемија

@dr.daviddc #positivevibes #friendstory #happiness #Essentialworkers #uspsworker #usps #dance #fyp @boredmama503 ♬ Home – Edith Whiskers

.