Поштарот сакал само да ги достави писмата, но погледнете што направила мачката! Премногу смешно!

Познато е дека кучињата не се најдобри пријатели на поштарите, но секогаш има исклучоци. Најдобар пример е оваа мачка која храбро ја брани својата територија.

Поштарот дошол да ги достави писмата, а реакцијата на мачката е смешна…

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели