По бракот 36-годишен човек го напуштил гнездото на своите родители и се преселил на горниот кат од семејната куќа – Родителите загрижени

По бракот, еден млад човек го напуштил гнездото на своите родители и се преселил на горниот кат од семејната куќа Време е секој во животот да го напушти родителското гнездо во одреден момент од животот.

Овој момент е еден вид шок, како за лицето кое го напушта обезбедувањето на родителскиот дом, така и за родителите кои го пуштаат своето дете во надворешниот свет каде повеќе нема да можат да го заштитат секојдневно.

По венчавката со новоизбраната сопруга, 36-годишниот Анто од Шуица решил да ги остави родителите и да се пресели горе во семејната куќа. Родителите на Антина тешко ја поднесувале разделбата, па неговиот татко повеќе не разговарал со него, а неговата мајка се надева дека нема да се оддаде на дрога и алкохол без нејзин надзор во странство.

Анто тврди дека многу му одговара самостојниот живот со сопругата, бидејќи кога сака малку интимност со сопругата, доволно е да ја заклучи вратата од спалната соба, за да не влезе мајка му и да ги исправи грешките на снаата. .