По 10 години брак остана бремена: Погледнете какво изненадување му приреди на сопругот!

За некои семејства, чудото од раѓање е токму тоа – чудо!

По десет години брак и пет години неплодност, Даг Прајс и неговата сопруга седнаа пред камера.

Даг мислел дека влегуваат во лотарија за патување, но не знаел што крие неговата сопруга во џебот.

Таа направила тест за бременост кој засекогаш им го променил животот.