Првото дете го родила на 16 години, а денес има 12 деца: За 7 дена троши 600 пелени, еве како се снаоѓа! (ВИДЕО)

Бритни Черч го роди своето прво дете само шест дена откако го прослави својот 16-ти роденден, а од тој момент децата само пристигнуваа Со првиот сопруг имала четири деца, а потоа се развеле во 2010 година. По разводот била претпазлива, но во 2012 година, како што вели, неочекувано забременила.

Три години сама одгледала шест деца, до 2014 година, кога го запознала сегашниот сопруг Крис, со кој имала уште шест деца. Пред две години родила тројки, а пред една година и најмалото дете. Таа поминала вкупно 88 месеци бремена или седум години и четири месеци од животот.

“Не уживам толку во бременоста, но би го направил истото кога би требало. Многу ги сакам моите деца”, рекла оваа Американка Бритни и Крис
<class=”embeddedContent”>

трошат многу пари бидејќи семејството јаде пет кутии житарки, пие 66 тетрапакувања млеко и консумира 600 пелени за само седум дена.

И покрај тоа што мислат луѓето, мојот живот не е хаотичен и не морам да се потпирам на финансиска помош за да го прехранам семејството. „Луѓето имаат толку многу заблуди за нас кои едноставно не се вистинити“, изјави таа претходно за Cafe Mom.

Иако порано сакаше уште деца, сега направи пауза. Признава дека е тешко да се подигнат четири деца помлади од три години