Пред да почнете да земате некого здраво за готово, погледнете го ова

„Што и да земете здраво за готово ќе ви биде одземено. Ова се мудрите зборови на Џеј Шети, популарна видео сензација чија животна страст е да ја „популаризира мудроста“. Токму тоа го направи во неговата неодамна објавена епизода со наслов „ Пред да почнете да земате некого здраво за готово, погледнете го ова “. Ова видео е објавено пред една недела и веќе има 70 милиони прегледи.

Кратко триминутно видео дава увид во животот на пар кој се состои од зафатен маж кој никогаш нема време и драга жена која само сака тој да ја цени. Но, како што е случајот со многумина, овој преморен сопруг предоцна си ги средил приоритетите. Ова е многу силна порака која не смеете да ја пропуштите. Погледнете го приложеното видео.

Никогаш не ја игнорирајте личноста која ве сака, која се грижи за вас и на која и недостасувате. Затоа што еден ден може да се разбудите од сонот и да сфатите дека сте ја изгубиле месечината додека ги броите ѕвездите.

Ако ви се допаѓа оваа мудрост исто како и нас, споделете ја со вашите пријатели на Фејсбук. И уште поважно, прегрнете ги оние што ги сакате уште поцврсто денес затоа што никогаш не знаете кој ден може да им биде последен.