Пред состанокот со момчето кое го запознала, ја направила оваа работа: Се спасила, ги предупредува сите жени да пазат на ова!

Пред секој состанок, внимателно испитајте го профилот на личноста за кој станува збор Дека можеме да видиме поука насекаде и во секоја ситуација, ова е чист доказ. Познатата ѕвезда на TikTok, Шејн Кеј Кардвел, разменуваше пораки со едно момче преку апликацијата. Сè беше идилично, средбата беше договорена, но нејзината интуиција рече дека нешто не е во ред.

Таа решила да го напише неговото име на Гугл, а потоа следел нејзиниот апсолутен шок. Се испоставило дека момчето било уапсено за киднапирање во претходните години, а таа веднаш ја откажала средбата и прекинала секаква комуникација со него.

Во видеото кое го објави таа ги предупреди сите бидејќи доколку не го бараше неговото име, немаше да знае дека оди на состанок со осудениот киднапер.

„Кога требаше да одам на состанокот, решив да го „гуглам“ и видов дека е уапсен поради тешко киднапирање“, вели Шејн на видеото. Нејзината приказна поттикна многумина да ги споделат своите трауматски искуства.

Момчето што ме молеше да излезам на состанок, а кога одбив, подоцна прогуглав и видов дека е уапсен затоа што нападнал работник на брза пошта во неговата куќа – напишала во коментар една девојка.

@shainashainashainashaina better not #comfortfood #astrology #cashapp13plus #MyBrawlSuper ♬ WHY ARE PEOPLE USING MY SOUND – Aries/iivseii