Пред 10 години ја изгубила својата мајка, но за матурата добила посебен поклон од неа

Оваа матурантка доби специјален подарок од својата мајка која ја загуби пред неколку години поради тешка болест.

Бритни ја изгуби мајка си пред 10 години од рак. Нејзината помала сестра само што завршила средно училиште, но нема мајка која гордо би и се насмеала. Таму Бритни скокна и успеа да направи уникатен подарок за Денот на мајката.

Го нашла отпечатокот на мајка си и од него направила ланче. Тој ѓердан и го подарила на сестра си, а таа сè снимила на лентата. Настанот е и убав и тажен во исто време. Нивната мајка ги врзува и откако таа повеќе не е со нив.

Во видеото во продолжение погледнете ја реакцијата на девојката.
Видеото погледнете го ТУКА