Прекрасна насмевка на бебето во када веднаш освои 62 милиони гледачи

Овој татко најде рецепт за да го насмее своето малечко.

Веднаш штом направи пена брада, неговото малечко автоматски започна да се смее и беше толку заразно што само треба да го слушнете.

Погледнете го видеото