Прекрасно нешто – Дали сте виделе некое слично пријателство?

Некомпатибилното пријателство меѓу куче и мачка е нашироко познато. Сепак, овие две животни не се најчудните пријатели на светот.

На Фејсбук се појави видео од гушкање на разни животни за кои никогаш не би рекле дека можат да бидат неразделни пријатели.

Иако кучињата и мачките се вообичаени миленичиња, во видеото гледаме и животни за кои никогаш не би рекле дека би можеле да бидат пријатели.

Погледнете го видеото. Дали сте виделе некое вакво слично пријателство?