ПРИВЛЕКУВААТ ВНИМАНИЕ КАДЕ И ДА СЕ ПОЈАВАТ, НИВНИТЕ ВЕШТИНИ СЕ НЕВЕРОЈАТНИ И УРНЕБЕСНИ

Уличните изведувачи кои ги пренесуваме во компилацијата редовно ги привлекуваат погледите на љубопитните каде и да се појават бидејќи нивните вештини се неверојатни, понекогаш многу бизарни, но секогаш забавни.

Извадоци од нивните изведби можете да погледнете во компилацијата која ви ја претставуваме подолу, па задолжително ѕирнете и видете дали можат да ви го привлечат вниманието.

Видео