Приказна за тоа како две жени претвориле стар автобус во вистински дом! (ФОТО)


Две жени минуваа покрај автобуската гаража и видоа неколку стари автобуси. Мислеа дека тие автобуси заслужуваат да добијат нова шанса.

Купиле стар автобус, кој некогаш се користел за јавен превоз.

Прво ги отстранија сите седишта и ја исчистија внатрешноста. Трансформацијата беше подготвена да започне.

Решиле да го задржат оригиналниот изглед на автобусот и да работат околу необични димензии.

Автобусот се повеќе личеше на удобен дом. Автобусот сега има мала бања, кревет, гардероба и мултифункционална кујна.